hotel Vlierijck

Hotel Vlierijck

Heerlijk uitwaaien op het pittoreske Vlieland en tóch van alle gemakken worden voorzien kan in het luxe Hotel Vlierijck!

BOEK NU

Het hotel Vlierijck is een prachtig appartementen hotel. Het is werkelijk van alle gemakken voorzien waardoor u optimaal kunt genieten van een vakantie op Vlieland.  Hotel Vlierijck Combineert de luxe van een hotel, met de gemakken van een appartement. Dit hotel is niet voor niets tot onze nummer 1 hotel op Vlieland gekozen.

Wellness resort

Je geniet bij dit hotel niet alleen van de prachtige natuur op Vlieland, nee Vlierijck is ook een echt wellness resort. Je hebt de beschikking over een binnenzwembad, fitnessruimte en een heerlijke sauna. Daarnaast heeft elk appartement een balkon of terras, waardoor je wanneer je maar wilt buiten kunt zitten. Hierdoor kunt u daadwerkelijk en direct de gehele tijd van de natuur op Vlieland genieten.

Heerlijk eten in het restaurant Zuiver

Tijdens je verblijf bij hotel Vlierijck kan je ook nog eens heerlijk dineren in het restaurant Zuiver. Er wordt een wisselend vijfgangen diner geserveerd met veel lokale producten van het eiland. Het uitgebreide ontbijtbuffet vind u tevens in dit luxe restaurant.

Volop genieten

Kortom bij Vlierijck is het volop genieten, het zorgt voor een nog meer ontspannen verblijf op het prachtige eiland Vlieland! Niet voor niets onze nummer 1 aanrader.

hotel-vlierijck-1.jpgappartement.jpgzwembad-indoor.jpggenieten-op-vlieland.jpgrestaurant.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Vlieland en de locatie van dit hotel

Dicht bij de Dorpsstraat en slechts 75 meter van het strand verwijderd vindt u Hotel Vlierijck.

Adresgegevens

Hotel Vlierijck
Willem De Vlaminghweg 2
8899 AV Vlieland

Top 3 hotels in Vlieland

Op de hoogte blijven van de beste Vlieland aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: