hotel zeezicht

Hotel Zeezicht

Om van het schitterende uitzicht en de zee te genieten hoeft u hotel Zeezicht niet eens te verlaten, maar het is natuurlijk wel een aanrader!

BOEK NU

Algemeen

Hotel Zeezicht geeft werkelijk een prachtig uitzicht op de altijd mooie Waddenzee. Het hotel is uitstekend gelegen om er al wandelend of al fietsend op uit te trekken en Vlieland te ontdekken. U kunt altijd terecht in het restaurant van het hotel voor een kopje koffie in de morgen, na een lange wandeling in de middag of na een vermoeiende lange dag. Iedereen zal zich welkom voelen in het hotel Zeezicht. Het aanbod van luxe, rust, lekker eten en de mooie omgeving maakt van iedereen een tevrede mens.

Kamers van hotel Zeezicht

Als u een kamer boekt komt u niet voor verassingen te staan. Wenst u een kamer met zeezicht of zeezicht en een balkon, dan kunt u die gewoon zelf boeken mits beschikbaar natuurlijk.

‘Zin aan Zee’

Door de omgeving zelve komt u natuurlijk al tot rust: de zee, de golven, het strand en de wind. Om uzelf helemaal te verwennen is hotel Zeezicht voorzien van een luxe schoonheidssalon: Zin aan Zee Hier kunt u terecht voor hotstone- en diverse massages, heerlijke wellness- en gezichtsbehandelingen en nog veel meer. Ook kunt u genieten van het Solarium en een Finse Sauna. Kortom: kom vol energie terug van een uitstapje naar Vlieland en hotel Zeezicht.

Restaurant ’t Geuzennest

Het hotel heeft ook een eigen sfeervol restaurant. Mocht je geen kamer hebben met zeezicht dan kunt u daar de gehele dag terecht om in rust te genieten van het uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje of de uitgebreide diner kaart. Het restaurant is daarnaast uitgerust met een verwarmd en overdekt terras.

Arrangementen van hotel Zeezicht

Er worden gedurende het jaar verschillende interessante arrangementen aangeboden door hotel Zeezicht. Het hele jaar door kunt u genieten van een culinair arrangement, fiets arrangement of een wellness arrangement. Voor feestdagen zoals Kerst en Pasen zijn er speciale arrangementen.

 

hotel-zeezicht_30.jpghotel-zeezicht_2.jpghotel-zeezicht_3.jpghotel-zeezicht_10.jpghotel-zeezicht_11.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Vlieland en de locatie van dit hotel

Direct als je aankomt met de veerdienst op vlieland zie je dit hotel liggen, niet voor niks hotel Zeezicht dus!

Adresgegevens

Havenweg 1
8899 BB Oost-Vlieland
Nederland

Top 3 hotels in Vlieland

Op de hoogte blijven van de beste Vlieland aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: